Menu za 170 zł

Przywitanie:

Chleb weselny

Lampka wina musującego

Obiad

Zupa:

proszę o wybór jednej pozycji

Rosół z makaronem

Krem pomidorowy z kluseczkami bazyliowymi

Krem pieczarkowy

Krem porowo-ziemniaczany

Krem szparagowy (sezonowo)

Danie główne:

proszę o wybór trzech pozycji

Podudzie z kurczaka zagrodowego opasane boczkiem z azjatycką mieszanką warzyw

Panierowana roladka drobiowa z pieczarkami i serem

Skalopsy wieprzowe w sosie truflowym

Pieczony filet z dorsza na warzywach z rozmarynową nutą

Tradycyjny kotlet schabowy

Roladka schabowa ze szpinakiem i serem feta

Zrazy Radziwiłłowskie

Kotlet mielony

Filet z drobiu po parysku

Karczek zapiekany pieczarkami i cebulą

Roladka z soli ze szpinakiem

Półmisek ryb pieczonych 100g w standardzie

Dodatki skrobiowe:

proszę o wybór dwóch pozycji

Ziemniaki z koperkiem

Ziemniaki opiekane

Kluski śląskie

Ryż curry

Dodatki warzywne do dania głównego:

proszę o wybór dwóch pozycji

Mix sałat z winegret

Bukiet surówek

Warzywa grillowane

Deser:

proszę o wybór jednej pozycji

Panna cotta

Lody z owocami w dwóch smakach

Zimne zakąski

proszę o wybór siedmiu pozycji

Platery mięs pieczonych i wędlin

Mix śledzi w oleju i śmietanie

Sałatka żydowska

Sałatka caprese

Mix galaretka drobiowa i wieprzowa

Ryba po grecku

Sałatka California (kurczak wędzony, ananas, kukurydza ,majonez)

Jajka faszerowane pastą z pieczarek

Jajko po japońsku

Sałatka z kurczakiem i warzywami oraz sosem mango

Terriny mięsne /dwa smaki/

Sery podpuszczkowe w trzech smakach

Dodatki:

Ćwikła/musztarda/pikle w stole

Pieczywo

Słodki bufet kawowy:

Kawa z ekspresu z dodatkami – bez limitu

Paleta herbat smakowych bez – limitu

Ciasta własne

Woda z cytryną bez – limitu

Soki owocowe

Ciepłe podanie:

proszę o wybór dwóch pozycji

Golonka na kapuście

Makaron penne z kurczakiem w sosie serowym

Barszcz z krokietem lub pasztecikiem

Bigos

Szaszłyki

Boeuf stroganow

Kiełbasa pieczona z cebulą

Biały alkohol od zleceniodawcy *

Zapewniamy wszelkie szkło potrzebne do serwowania alkoholi dostarczonych przez zleceniodawcę
*(Alkohol od zleceniodawcy powinien być dostarczony min. na 10 h przed rozpoczęciem serwowania, w celu
odpowiedniego schłodzenia oraz przygotowania szkła i innych niezbędnych akcesoriów) .
*Nie doliczamy korkowego

Cena zawiera:

Bieliznę stołową

Porcelanę, sztućce, szkło

Szatnię z obsługą

Stoły prostokątne lub okrągłe, krzesła bankietowe z elastycznymi ubrankami

Obsługę kelnerską, personel w strojach firmowych

Sprzątanie sali

Delikatna dekoracja kwiatowa na stołach

Świeczniki

Serwetki materiałowe

Wartość realizacji w/w menu wynosi 170zł/os. Brutto